Híreink, sikereink

Újabb kapuk nyíltak meg Munkavállalóink számára

2019.  júniustól partnereink között tudhatjuk a GREENCOOP szövetkezetet.

A paradicsom termesztéssel foglalkozó cég kulturált munkakörülményeket biztosít munkavállalóinak, munkájuk díjazásával elégedettek. A heti 40 órás munkaidőt, munkanapokon 6-14 óráig végzik.

Természetesen ez most is többet jelent, mint munka! Az ST Global Management Kft. segít a beilleszkedésben, igényes, jól felszerelt munkásszállókban szállásolja el a munkatársakat, tolmácsolást biztosít és segíti az utazásukat.

ST Global – Több, mint munka!

Új élet, új lehetőségek

Sikeres jogosítvány honosítás

Oleh Stepanchenko, aki a GyőrSzol Zrt.-nél dolgozik gépkocsivezetőként, munkatársunk kíséretében benyújtotta  gépjárművezetői engedély honosításáról szóló kérelmét az Országos Kormányhivatal budapesti központi irodájába. Kollégánk minden segítséget megadott a gördülékeny és gyors ügyintézéshez, amelynek eredményeként rövid határidőn belül meg is érkezett az új jogosítvány.

Az ST Global Management Kft. egyik legfőbb célja, hogy ukrajnai munkavállalói számára az anyagi biztonság megteremtése mellett, a teljeskörű integrációt is segítse.

Ezzel új lehetőségek nyílnak meg Oleh számára, osztozunk örömében és sikereiben.

Bővült az ST Global csapata

2019. nyarán 2 új kollégát köszönthettünk csapatunkban.

Kucsma Mária HR ügyintéző, bérszámfejtő és Csatlós István menedzser, győri irodánkban dolgoznak velünk együtt.

Nekik és – és összes munkatársunknak – egyik legerősebb mozgatórugója az elégedett partner mind a Megbízói oldalról, mind pedig a Munkavállalói oldalról.

A Csapatunk menüpontban megismerhetik az ST Global összes munkatársát.

Újabb elégedett Partner

Örömmel és büszkeséggel tölt el, amikor újabb elégedett Munkaadót tudhatunk Partnereink között.

A Fruitland s.r.o. igényeinek felmérése után, sikerült ukrajnai munkavállalókat találni  a megüresedett pozíciók betöltésére. Munkavállalóink mezőgazdasági területen végeznek munkát, a munkakörülmények és a cég pozitív hozzáállása elégedettséggel tölti el őket.

Ahogy mindig, ebben az esetben is, az ST Global teljeskörű ügyintézéssel segíti a Munkaadót és Munkavállalót egyaránt: oktatással, tolmácsolással, utazási hozzájárulással támogatjuk a sikeres együttműködést.

“A” minősítést kapott az ST Global Management Kft.

Az OPTEN Kft. – Magyarország meghatározó céginformációs szolgáltatója – üzleti kockázatelemző modelljében “A” minősítésbe sorolta be cégünket, ezzel szakmai oldalról is megerősítette az ST Global Kft. sikerességét és megbízhatóságát.

Ez a pozitív elbírálás is abban erősít minket, hogy ezen az úton haladva , ugyanebben a szellemiségben folytassuk tevékenységünket.

A minősítést megtekintheti itt.

Család vagyunk!

Az ST Global Management legjobb hagyományai szerint társaságunk ünnepséget szervezett az év vége és a közeledő ünnepek tiszteletére. Az ünnepi rendezvényen a nagyszerű hangulat, a köszöntők és a gratulációk mellett ügyvezető igazgatónk, Szíj Róbert ünnepélyesen átadta az év legjobb dolgozóinak a kitüntető okleveleket, valamint egy tombola is megtartásra került. Az értékes díjak között a fődíj egy wellness hétvégére szóló utalvány volt,  és a szerencse a Kohun családnak kedvezett. Gratulálunk nekik és kellemes pihenést kívánunk!

ST GLOBAL Management – több, mint munka!

Család vagyunk!